docx és xlsx megnyitása régebbi Microsoft Office verziókban

Régebbi office verzióval rendelkezik? Problémája támadt az új típusú docx és xlsx file-ok megnyitásával? Itt a megoldás!

A Microsoft Office XP és 2003-as csomagban lévő Word, Excel vagy PowerPoint program használata esetén telepítse az összes fontos frissítést a Microsoft Update webhelyről,mielőtt letöltené a kompatibilitási csomagot.

Ha a Microsoft Office 2000, Office XP vagy Office 2003 csomaghoz a kompatibilitási csomagot is telepíti, akkor a Word, Excel és PowerPoint újabb fájlformátumait használó fájlokat is megnyithatja, szerkesztheti és mentheti. A kompatibilitási csomag a Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 és PowerPoint Viewer 2003 programmal együtt is használható az új fájlformátumban mentett fájlok megtekintésére.

A Microsoft Office kompatibilitási csomag a Service Pack 2 szervizcsomagot is tartalmazza. Emellett ha a .DOCX vagy .DOCM fájlok egyéni XML-címkéket tartalmaznak, azok a fájlnak a Word 2003 programban való megnyitásakor a frissített kompatibilitási csomaggal eltávolíthatók.

További információk és letöltés a Microsoft oldalain az alábbi linken:

Microsoft Office kompatibilitási csomag